Ne jemi WebProm

GJENI PËRGJIGJEN E PYETJES TUAJ KËTU

Postime të rëndësishme

Privacy Policy

Kushtet e Përdorimit

Në pajtim me Kushtet e Përdorimit , ky dokument përshkruan se si ne trajtojmë informacionin personal. Lidhur me përdorimin tuaj të Shërbimit, duke përfshirë informacionin që jepni kur e përdorni.

Ne shprehimisht dhe kufizojmë rreptësisht  përdorimin e platformes për moshën nën 18 vjec. 

Politikat

Politikiat e Përdorimit

WebProm është një agjenci reklamuese që ofron një platformë miqësore për ndërveprimin ndërmjet webmasters dhe reklamuesit në faqen e internetit www.webprom.xyz). Përdorimi i faqes së internetit të www.webprom.xyz i nënshtrohet pajtueshmërisë me këto kushte të përdorimit të internetit (më tej “Kushtet” ose “Termat”).

Mundësi

Mundësi punësimi

WebProm kërkon dy agjent shitjesh në terren.

📄Aplikanti duhet të ketë:
🔷 Kreativitet dhe dhunti krijuese.
🔷 Aftësi Organizative.
🔷 Shkathtësi në Shitje/Aftësi shumë të mira në shitje.

A ju ndihmoi ky artikull?
PoJo
Scroll to top